Vacature Receptionist(e)

ORGANISATIE | HET PUNT
Het Punt is een multifunctionele accommodatie in Vroomshoop (Gemeente Twenterand). In het gebouw zijn onder andere een bibliotheek, sporthal, Grand Café, vergaderruimten en een theater gevestigd. Het Punt is er voor alle inwoners uit de gemeente Twenterand en omgeving en is een broedplaats voor sport, cultuur en evenementen. De receptie van Het Punt bevindt zich bij de hoofdingang en je bent dan ook echt het allereerste aanspreekpunt van onze bezoekers.

FUNCTIE | RECEPTIONIST(E)
Als receptionist(e) van Het Punt heb je geen standaard kantoorbaan. Zowel de organisatie als de werkzaamheden zijn heel divers. Zo ondersteun je diverse medewerkers, beantwoord je telefoon en e-mail en ben je tevens het aanspreekpunt voor al onze bezoekers. De bezoekers kunnen zowel zakelijke klanten als bezoekers van het Grand Café, sporthal of onze huurders zijn.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Beantwoorden telefoon en e-mail
  • Kaartverkoop
  • Ontvangen van bezoekers
  • Vragen van bezoekers beantwoorden
  • Gereed maken van vergaderruimte(n)
  • Ondersteunen van medewerkers op diverse gebieden waaronder horeca, marketing en financiële administratie
  • Verwerking van de post
  • Bijhouden van documenten als contactpersonen, kaartverkoop enzovoorts

FUNCTIEPROFIEL
Je hebt de opleiding management assistente of directiesecretaresse gevolgd op mbo-niveau. Bij voorkeur heb je een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan en bovenstaande werkzaamheden zelfstandig uitgevoerd. Kennis van Excel, Outlook en Word is noodzakelijk. Je sterke punten zijn zelfstandig, accuraat, proactief en je kan snel schakelen. Daarnaast ben je representatief, enthousiast en flexibel. Tevens beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent een duizendpoot die van aanpakken houdt en voor zowel collega’s als bezoekers makkelijk aanspreekbaar is.

BESCHIKBAARHEID
Wij zijn op zoek naar iemand die (flexibel) inzetbaar is vanaf 1 januari 2022 voor 20 à 24 uur per week.

WIJ BIEDEN JOU
Wij bieden jou een contract voor tenminste 6 maanden met een grote kans op verlenging (bij goed functioneren). Als receptionist(e) van Het Punt garanderen wij je een leuke en afwisselende functie in een sociale en collegiale omgeving. Je werkt in een klein team met gedreven, enthousiaste en betrokken collega’s. Tevens krijg je als medewerker van Het Punt de mogelijkheid om deel te nemen aan de jaarlijkse BHV-cursus en (gratis) voorstellingen en activiteiten van Het Punt te bezoeken.

GEINTERESSEERD?
Denk je bij het lezen van deze vacature dat jij de ideale kandidaat bent? Aarzel dan niet en reageer door je motivatie en cv vóór 12 november te mailen naar m.lusseveld@welkombijhetpunt.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Marion Lusseveld op 0546 – 705050 (dinsdag t/m vrijdag).

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.