Sponsoren

Adopteer een theaterstoel!

Hoe leuk is het om uw naam te zien staan op een van de stoelen in ons theater? Dat kan! Voor €50,- per jaar (exclusief btw) krijgt u een naamsvermelding op een theaterstoel. Ook krijgt u een persoonlijk e-mail waardoor u altijd als eerste op de hoogte bent van voorstellingen en de mogelijkheid heeft om kaarten te reserveren voordat de reguliere verkoop van start gaat.

Zakelijke Vriend van Het Punt en steun cultuur

Wilt u als bedrijf of organisatie uitdragen dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt en cultuur belangrijk vindt? U kunt Het Punt al sponsoren vanaf €500,- per jaar. U heeft keuze uit een Bronzen, Zilveren of Gouden sponsorschap. Uiteraard krijgt u daarvoor het nodige aan publiciteit terug. Denk bijvoorbeeld aan vermelding van uw naam op onze sponsorwand, onze website en advertenties op de tv-schermen in Het Punt. Op de jaarlijkse sponsorbijeenkomst ontmoet u vertegenwoordigers van andere cultuurminnende organisaties; goed voor uw netwerk!

Krijgt ons theater uw naam?

Wilt u nog een stap verder gaan in het sponsoren, dan kunt u zelfs uw bedrijfsnaam verbinden aan ons theater. Behalve prominente naamsvermelding op de voorgevel, in het pand en op het scherm voor iedere voorstelling, krijgt u ook gratis kaartjes voor iedere voorstelling die wij organiseren en mag u 1 x per jaar het theater kosteloos gebruiken.

Meer weten over zakelijk sponsoren? Neem dan contact op met Marion Lusseveld door het formulier hieronder in te vullen of te bellen via 0546-705050, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Vriend worden van het Punt