Herdenkingen

Het Punt maakt een waardevolle herdenking mogelijk.

De herdenking of uitvaart van uw geliefde vanuit hét centrale punt in de gemeente Twenterand. Wij bieden een bijzondere locatie en unieke sfeer, met zorg en aandacht voor u verzorgd door onze medewerkers.

Diverse ruimtes
Onze verschillende ruimtes zijn geschikt voor herdenking, condoleance en uitvaartplechtigheid. In de ruimtes zijn verschillende opstellingen mogelijk, zowel voor grote als kleine gezelschappen. Een aparte ruimte voor bijvoorbeeld de kinderen? Ook dat behoort tot de opties.

Maak het nog persoonlijker
Met behulp van een presentatie, foto diashow en muziek maakt u de bijeenkomst indien gewenst nog persoonlijker. Daarvoor hebben wij een groot scherm en geluidsinstallatie beschikbaar.

Traditioneel of alternatief
Wilt u napraten met een koffietafel, wij verzorgen het graag. Maar indien u en uw gezelschap liever napraat in ons Grand Café met een hapje en een drankje kan dat natuurlijk ook. Alles om afscheid te nemen/te herdenken op de manier die bij uw geliefde én bij u past.

Heeft u speciale wensen? Bespreek ze met (uw uitvaartverzorger en) ons. Heeft u nog vragen? Wij denken graag met u (en uw uitvaartverzorger) mee.

Neem contact met ons op via ons contactformulier.