Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Het Grand Café is op dit moment gesloten in verband met de coronamaatregelen.

Grand Café Het Punt is een gezellige ontmoetingsplek waar u ’s avonds even afspreekt met vrienden of vriendinnen, u heeft er een zakelijke meeting of u drinkt er een drankje in de pauze of als afsluiter van een voorstelling. Het Grand Café heeft een sportieve hoek met twee biljarts. Ook kunt u er heerlijk ontspannen op de loungebanken of werken aan een van de tafels.

U kunt er altijd terecht voor een heerlijke kop koffie of een lekker fris getapt biertje. Het Grand Café is open vanaf half elf ’s ochtends tot het einde van de laatste activiteit in het pand.

Tijdens uw evenement verzorgen wij ook graag uw lunch of diner. Neem contact op voor de mogelijkheden.

VrijdagMiddagBorrel

Elke laatste vrijdag van de maand is er in ons Grand Café een gezellige VrijdagMiddagBorrel. Medewerkers van bedrijven, (maatschappelijke) organisaties, winkeliers, (basis)scholen kunnen elkaar elke laatste vrijdag van de maand op gezellige en informele wijze ontmoeten. Hieronder vindt u de agenda en informatie.

High tea Moederdag

– UITVERKOCHT – Let op: uw bestelling is pas definitief als u hiervan een bevestiging hebt ontvangen per e-mail. Voor slechts € 25,00 per twee personen verrast u uw moeder op […]

Bekijk