Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Welkom in het Grand Café

Grand Café Het Punt is een gezellige ontmoetingsplek waar u ’s avonds even afspreekt met vrienden of vriendinnen, u heeft er een zakelijke meeting of u drinkt er een drankje in de pauze of als afsluiter van een voorstelling. Het Grand Café heeft een sportieve hoek met twee biljarts. Ook kunt u er heerlijk ontspannen op de loungebanken of werken aan een van de tafels.

U kunt er altijd terecht voor een heerlijke kop koffie of een lekker fris getapt biertje. Het Grand Café is open vanaf half elf ’s ochtends tot het einde van de laatste activiteit in het pand.

Tijdens uw evenement verzorgen wij ook graag uw lunch of diner. Neem contact op voor de mogelijkheden.

VrijdagMiddagBorrel

Elke eerst vrijdag van de maand is er in ons Grand Café een gezellige VrijdagMiddagBorrel. Medewerkers van bedrijven, (maatschappelijke) organisaties, winkeliers, (basis)scholen kunnen elkaar elke eerste vrijdag van de maand op gezellige en informele wijze ontmoeten. Op de volgende data is er een VrijdagMiddagBorrel vanaf 16.30 uur:

  • Vrijdag 1 december 2023
  • Vrijdag 5 januari 2023

Theaterarrangementen

Breid uw theateravond uit met een van onze theaterarrangementen. Ga voor meer informatie naar de pagina waarop alle arrangementen zijn uitgelicht.