Werken bij

Het Punt is een multifunctionele accommodatie in Vroomshoop. In onze accommodatie zijn onder andere een sporthal, vergaderruimten, Grand Café en een theater gevestigd. Door onze ruime openingstijden en vele activiteiten, zijn we altijd op zoek naar nieuwe krachten.

Vacature theatertechnicus

Wegens uitbreiding van onze technici zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een gepassioneerde technicus met een liefde voor theater? Wil jij deel uitmaken van ons fijne team en een onmisbare rol spelen in het creëren van onvergetelijke theatervoorstellingen, evenementen en bijeenkomsten?

> Lees meer


Vacature horecamedewerkers

Voor het gedreven horecateam zijn wij op zoek naar aanpakkers die ons team komen versterken. Je komt terecht in een hardwerkend, transparant team bestaande uit vrijwilligers, professionals en stagiairs. Er is alle ruimte voor eigen inbreng.

> Lees meer


Altijd op zoek naar vrijwilligers!

Vrijwilliger horeca

Als vrijwilliger in de horeca ben je het gezicht en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Voorkomende werkzaamheden die verricht moeten worden zijn; koffie schenken, lunch klaarmaken, bier tappen, schoonmaakwerkzaamheden en het gereed maken van ruimten voor bijvoorbeeld vergaderingen en bijeenkomsten. Voor deze functie is het van belang dat je een representatief voorkomen hebt en dat je over een servicegerichte houding beschikt. Je bent zelfstandig en integer en kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren.

> Lees meer


Vrijwilliger conciërge (sporthal)

Als vrijwillige conciërge ben je het gezicht en het eerste aanspreekpunt voor bezoekers. Voorkomende werkzaamheden die verricht moeten worden zijn; toezicht houden, behulpzaam zijn in de sporthal met bijvoorbeeld klaarzetten van toestellen, schoonmaakwerkzaamheden en mensen wegwijs maken. Voor deze functie is het van belang dat je over een servicegerichte houding en goede sociale vaardigheden beschikt. Je bent zelfstandig en integer en kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren.

> Lees meer


Vrijwilliger theater

Als vrijwilliger in het theater ben je behulpzaam bij presentaties en bijeenkomsten. Je sluit bijvoorbeeld de beamer en laptop aan.  Voor deze functie is het van belang dat je over een servicegerichte houding beschikt. Je hoeft geen technische achtergrond te hebben, maar kennis en ervaring met laptop en beamer is een vereiste. Je bent zelfstandig en integer en kan zowel in een team als zelfstandig goed functioneren.

> Lees meer


Vrijwilliger gastheer/gastvrouw tijdens voorstellingen

Als gastheer/gastvrouw ben je aanwezig tijdens voorstellingen in ons theater, georganiseerd door Het Punt. Voorkomende werkzaamheden zijn het begeleiden van gasten naar de garderobe, het theater en het Grand Café, aan het einde van de voorstelling gasten een prettige avond wensen en wellicht om foto’s maken tijdens voorstellingen.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina!


Vrijwilliger poster- & folderverspreiding

Als poster- & folderverspreider zorg je voor het verspreiden van diverse reclamematerialen van Het Punt. We zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ons kan ondersteunen met het verspreiden van folders, posters en flyers bij de openbare plekken in de gemeente Twenterand (zoals bibliotheken, sportverenigingen, supermarkten etc.). Wij berichten je zodra er nieuw materiaal rondgebracht kan worden.

Wilt u zich hiervoor aanmelden? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina!


Vrijwilliger interieurverzorging

Als vrijwilliger interieurverzorging werk je meestal samen met een collega om de vele verschillende ruimtes in Het Punt schoon te maken volgens een onderhoudsprogramma. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het herkennen van onregelmatigheden, schoonmaken van ruimten die als vergaderruimte verhuurd worden, schoonmaken van openbare ruimtes. We zoeken een vrijwilliger die gastvrij, betrouwbaar en integer is maar ook voor resultaat gaat.

> Lees meer


Wat heeft Het Punt jou te bieden?

Allereerst een leuke werkplek waar veel enthousiaste en gemotiveerde mensen werken. Daarnaast ontvang je naast een reiskostenvergoeding ook de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken en om workshops en trainingen te volgen. Tevens wordt er minimaal één keer per jaar een gezellig uitje of barbecue georganiseerd.

Wil je meewerken aan het succes van Het Punt? Meld je dan aan als vrijwilliger door jouw gegevens hier achter te laten. Wij nemen dan contact met je op.

Aanmelden als vrijwilliger