Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Vrienden en sponsoren

Vriend van Het Punt

Draagt u ons, als bezoeker van Het Punt, een warm hart toe en bent u trots op dat wij in Twenterand een geweldige ontmoetingsplek en een theater hebben? Word dan voor € 25,- per theaterseizoen (per huishouden) vriend van Het Punt!

Alle vriendenvoordelen op een rij:

  • U mag als eerste theaterkaarten reserveren wanneer het nieuwe theaterseizoen in de verkoop gaat.
  • U ontvangt aan het begin van het theaterseizoen gratis onze theaterbrochure thuis gestuurd.
  • U betaalt geen reserveringskosten bij telefonisch reserveren of reserveren aan de balie.
  • U ontvangt twee keer per seizoen onze digitale vriendennieuwsbrief.

Dit doen wij met uw financiële bijdrage:
Naast de vriendenvoordelen die u geniet, draagt u ook een steen bij aan het lokale culturele klimaat. Met uw steun kunnen wij een nog mooier en aantrekkelijker programma aanbieden voor een zo breed mogelijk publiek.

Vriendenvoorwaarden:

  • Uw lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar.
  • In april ontvangt u een brief over de verlenging.

Adopteer een theaterstoel!

Hoe leuk is het om uw naam te zien staan op een van de stoelen in ons theater? Dat kan! Voor €50,- per jaar (exclusief btw) krijgt u een naamsvermelding op een theaterstoel. Ook krijgt u een persoonlijk e-mail waardoor u altijd als eerste op de hoogte bent van voorstellingen en de mogelijkheid heeft om kaarten te reserveren voordat de reguliere verkoop van start gaat.

Zakelijke Vriend van Het Punt en steun cultuur

Wilt u als bedrijf of organisatie uitdragen dat u maatschappelijk verantwoord onderneemt en cultuur belangrijk vindt? U kunt Het Punt al sponsoren vanaf €500,- per jaar. U heeft keuze uit een Bronzen, Zilveren of Gouden sponsorschap. Uiteraard krijgt u daarvoor het nodige aan publiciteit terug. Denk bijvoorbeeld aan vermelding van uw naam op onze sponsorwand, onze website en advertenties op de tv-schermen in Het Punt. Op de jaarlijkse sponsorbijeenkomst ontmoet u vertegenwoordigers van andere cultuurminnende organisaties; goed voor uw netwerk!

Krijgt ons theater uw naam?

Wilt u nog een stap verder gaan in het sponsoren, dan kunt u zelfs uw bedrijfsnaam verbinden aan ons theater. Behalve prominente naamsvermelding op de voorgevel, in het pand en op het scherm voor iedere voorstelling, krijgt u ook gratis kaartjes voor iedere voorstelling die wij organiseren en mag u 1 x per jaar het theater kosteloos gebruiken.

Meer weten over zakelijk sponsoren? Neem dan contact op met Marion Lusseveld door het formulier hieronder in te vullen of te bellen via 0546-705050, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Vriend worden van het Punt