Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Sportverenigingen

Sporthal Het Punt is het vaste onderkomen voor vele sportclubs en verenigingen zoals Korfbalvereniging TOP, Volleybalverenigingen Medusa, Volleybalvereniging Buikema, Dames Volleybal, Volleybalvereniging Volvet, Badmintonvereniging Twenterand, Gymnastiekvereniging LOVA, Taekwondo Oude Luttikhuis, Voetbalverenigingen Sportlust en Vroomshoopse Boys, Majorettes Harmonie Vroomshoop, Sport je fit, Tai chi en de Ouderengym en Sportinstuif van ZorgSaam Twenterand.

Voor informatie over trainingstijden en lidmaatschap van de diverse sportverenigingen kunt u direct contact opnemen met de verenigingen. Het Punt kan u hierover geen informatie verstrekken.

Team Eurosped 

Tevens is Sporthal Het Punt de thuishaven van Team Eurosped. Team Eurosped is een eredivisie volleybalclub. Deze dames spelen dus volleybal op het hoogste niveau en trainen hiervoor vijf dagen in de week in Sporthal Het Punt. Tevens vinden de thuiswedstrijden van Team Eurosped met ingang van oktober 2017 in Sporthal Het Punt plaats. Deze wedstrijden zullen ook toegankelijk zijn voor publiek.

Biljart 

Naast de sportverenigingen is er ook een biljartvereniging in Het Punt actief. De naam van de biljartvereniging is Biljartvereniging Het Punt.