Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Zaalverhuur

Genoeg van bijeenkomsten in dezelfde vergaderruimte met dezelfde mensen en hetzelfde verloop? Verandering van spijs doet eten!

Boek of verplaats de bijeenkomst naar Het Punt. Onze goed uitgeruste ruimtes en enthousiaste medewerkers bieden u de kans uw besprekingen een impuls te geven en vlot te laten verlopen. Of het nu om een bijeenkomst van 5 of 500 personen gaat.

Organiseert u een verenigingsavond, bijeenkomst, workshop, vergadering of feest? Denk dan eens aan Het Punt voor het huren van een zaal! Wij geven uw activiteit de persoonlijke aandacht die het verdient. De grote verscheidenheid aan faciliteiten (theater, sporthal, horeca en vergaderruimten) maakt van Het Punt een ideale locatie voor een vergadering of een presentatie, maar ook voor een teambuilding-dag, een sportief evenement of een grote bijeenkomst.

De theaterzaal is vanwege het grote scherm en de aanwezige beamer uitermate geschikt voor een symposium, congres, workshops of een lezing voor maximaal 325 personen. Uiteraard beschikken wij over alle faciliteiten om uw activiteiten te ondersteunen zoals een presentatiescherm, flip-overs met papier en stiften, katheder en microfoon. Uw activiteit in één van onze ruimten kunt u natuurlijk combineren met een drankje en een hapje, een overheerlijke lunch of een gezellige borrel na afloop.

Het Punt ligt op nog geen drie minuten loopafstand van het NS-station. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zaalhuur bij het Punt

Flexibel, servicegericht en van hoge kwaliteit; dat is ons streven bij alles wat we doen en dus ook bij onze zaalverhuur. Heeft u specifieke wensen, laat het ons weten! Zo kunnen wij uw activiteit geheel naar uw wensen laten verlopen.

Voor mogelijkheden, prijzen en beschikbaarheid kunt u, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Marion Lusseveld door onderstaand formulier in te vullen of via telefoonnummer 0546-705050. Zij helpt u graag met het op maat maken van uw activiteit.

Theaterzaal huren

Sponsoren