Maandelijks onze agenda per e-mail ontvangen?
Ja. Ik meld me aan!

Locatie & Openingstijden

Openingstijden

De hoofdingang van Het Punt is geopend op de dagen en tijdstippen wanneer:

  • je een afspraak hebt met een van de medewerkers van Het Punt
  • je bezoeker bent van de bibliotheek
  • je een afspraak hebt met een van de medewerkers van bijvoorbeeld Rabobank, ZorgSaam of Vluchtelingenwerk

De openingstijden van het Punt zijn normaliter afhankelijk van de activiteiten die in Het Punt plaatsvinden. Het Punt en onze medewerkers zijn dynamisch en flexibel; uw eindtijd is onze eindtijd. De verenigingen en organisaties die wij huisvesten, hanteren hun eigen openingstijden.

Openingstijden receptie

Maandag: 10:45 tot 17:30 uur
Dinsdag: 10:45 tot 17:30 uur
Woensdag: 10:45 tot 17:30 uur
Donderdag: 10:45 tot 17:30 uur
Vrijdag: 10:45 tot 17:30 uur

Locatie

Burgemeester Koetjestraat 2 – 4
7681 ZP Vroomshoop
Telefoon: 0546-705050
Email: info@welkombijhetpunt.nl
Website: www.welkombijhetpunt.nl

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij Het Punt en mocht bij Het Punt nu alle parkeerplaatsen vol zijn dan kunt u bij het winkelcentrum achter Het Punt parkeren (adres voor navigatie: Linderflier 25 of Stobbelaan 18). Vanaf hier is het 2/3 minuten lopen naar Het Punt.

Het NS-station in Vroomshoop ligt direct achter Het Punt en Het Punt is dus ook per openbaar vervoer perfect bereikbaar. Vanaf het station/perron gaat u met de trap naar beneden, slaat u rechtsaf en dan daarna direct weer rechts (Burgemeester Koetjestraat). De hoofdingang van Het Punt bevindt zich aan de voorzijde van het gebouw. U dient dus even om het gebouw te lopen om bij de hoofdingang te komen. Loopafstand circa 2/3 minuten lopen.

Ook kunt u Het Punt makkelijk bereiken met de bus. Vanuit Vriezenveen, Westerhaar en Den Ham kunt u buslijn 81 nemen. U stapt dan uit bij halte Beatrixlaan. Vanaf daar loopt u binnen een paar minuten naar Het Punt.
Zowel de bussen als de bushaltes zijn (rolstoel-)toegankelijk gemaakt, men kan op gelijke hoogte instappen en tegenwoordig is betaling met een gewone bankpas mogelijk (OV Pay).

Burgemeester Koetjestraat is een nieuw aangelegde straat in het centrum van Vroomshoop. De straat is een eerbetoon aan de geliefde ex-burgemeester van Twenterand Helmer Koetje die in 2010 overleed.