Interieur verzorger

Als interieur verzorger werkt u meestal samen met een collega om de vele verschillende ruimten in Het Punt schoon te maken volgens een onderhoudsprogramma. De taken bestaan onder andere uit het herkennen van onregelmatigheden, schoonmaken van ruimten die als vergaderruimte verhuurd worden, schoonmaken van openbare ruimtes etc.

Ervaring is voor deze functie geen vereiste, wel vinden wij het belangrijk dat u over de volgende eigenschappen beschikt: integer, betrouwbaar, gastvrij, kritisch en resultaatgericht. Dag en tijdstip zijn in overleg mogelijk.

Wat vragen wij van u?

  • Enthousiast en een servicegerichte houding
  • Woonachtig in een straal van 20 kilometer van Het Punt
Berto

Met heel veel plezier proberen wij ieder concert, voorstelling, musical en lezing tot een bijzondere belevenis te maken.

Berto Reeringh, vrijwilliger conciërge

Wat heeft Het Punt u te bieden?

Allereerst een leuke werkplek waar veel enthousiaste en gemotiveerde mensen werken. Daarnaast ontvangt u naast een reiskostenvergoeding ook de mogelijkheid om gratis voorstellingen te bezoeken en om workshops en trainingen te volgen. Tevens wordt er minimaal één keer per jaar een gezellig uitje of barbecue georganiseerd.

Wilt u meewerken aan het succes van Het Punt?
Laat uw gegevens achter door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op, wij hebben u hard nodig!

Aanmelden als vrijwilliger