Previewavond theaterseizoen 24-25

Op dinsdagavond 27 augustus 2024 organiseren Theater Het Punt Vroomshoop en Theater Turf Vriezenveen een gratis previewavond in de theaterzaal van Het Punt voor alle theaterliefhebbers die een glimp willen opvangen van het nieuwe seizoen. De avond begint om 19.30 uur. Tijdens deze avond geeft een aantal artiesten dat in theaterseizoen 2024-2025 naar Twenterand komt een voorproefje van de desbetreffende voorstelling. De avond is gratis te bezoeken en u ontvangt eveneens vooraf een kop koffie in ons sfeervolle Grand Café. U dient echter wel kosteloos uw ticket(s) te bestellen op onze website. Neem uw ticket(s) mee naar de previewavond.

Tickets bestellen
Klik hier om uw ticket(s) te bestellen. Maximaal 4 tickets per bestelling. Let op: indien u toch niet naar de previewavond komt, vragen wij u om dat aan ons door te geven. Dan maken wij anderen blij met uw tickets.

Programma + afterparty 
Het programma van de previewavond ziet er als volgt uit:
18.45 uur            Inloop voor gratis kop koffie in het Grand Café
19.15 uur            Theaterzaal open
19.30 uur            Start previewavond
21.30 uur            Verwacht einde en naborrel in het Grand Café

Aan het einde van de avond worden de nieuwe theaterbrochures voor 2024-2025 van zowel Theater Turf als Theater Het Punt uitgereikt. De artiesten die deze avond optreden, houden we nog even geheim. Na afloop van de preview is er een meet & greet met een aantal artiesten in het Grand Café.