World-Servants-Jam

15 april 2017 (20:00) € 7,50

Vanuit Vroomshoop vertrekken aankomende zomer 18 jongeren naar Guatemala om onder begeleiding van de organisatie World Servants te helpen met de bouw van een school in de sloppenwijk Verbena (hoofdstad Guatemala-stad). Verbena ligt aan de rand van de grootste vuilnisbelt van Midden Amerika, waar veel van de mensen uit de wijk werken.

In de 3 weken dat de jongeren in Guatemala zijn gebeurt er veel. Aan het eind van de drie weken staat er een gebouw waar de hele gemeenschap iets aan heeft. En daarnaast wordt er gezorgd dat er een leraar voor de klas komt en dat er lesboeken zijn. De jongeren die vanuit Vroomshoop gaan vertrekken zijn dus van grote waarde voor de realisatie van deze school.

Om het project te laten slagen is er veel geld nodig. In dit geval zo’n €50.00,00. Dit wordt voor een deel door de jongeren (eigen bijdrage) gefinancierd, een deel komt uit sponsorgelden en een ander belangrijk deel moet door middel van diverse acties bij elkaar worden gebracht.

Een van die acties is de World-Servants-Jam. Ongeveer 40 Vroomshoopse muzikanten komen op 15 april in Het Punt bij elkaar en zorgen in diverse samenstellingen voor een avondvullend programma! Tijdens deze avond zullen de muzikanten diverse muziekstijlen ten gehoren gaan brengen waaronder classic rock en blues. De muzikanten weten wel welke nummers ze gaan spelen maar nog niet met wie ze die gaan spelen. Dit zal allicht voor unieke situaties gaan zorgen.

Entree voor deze unieke en bijzondere avond bedraagt € 7,50 per persoon en kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar.