VrijdagMiddagBorrel!

18 december 2020 (16:30)

Het Punt nodigt op elke laatste vrijdag van de maand alle bedrijven, (maatschappelijke) organisaties, winkeliers, (basis)scholen uit voor de VrijdagMiddagBorrel! Zo is er gelegenheid om elkaar op gezellige en informele wijze te ontmoeten. Voor de meeste mensen is de vrijdagmiddag namelijk hét moment waarop er één bepaald gevoel overheerst: het is weekend. En juist daarom organiseert Het Punt dé VrijdagMiddagBorrel!

De VrijdagMiddagBorrel bij Het Punt is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen te leren kennen en het is daarnaast ook nog eens de perfecte plek om te netwerken. Ook biedt de borrel een mooie gelegenheid waar je jouw (of andere) collega’s kunt leren kennen of waar je gezellig bij kan kletsen. Kortom, genoeg redenen waarom jij zeker een keer moet gaan naar de. VrijdagMiddagBorrel. Zoek jij naar nog meer redenen om te gaan? Wat dacht je hiervan; Gewoon, omdat je het hebt verdiend.

De borrels op de vrijdagmiddag zijn met name in de grote(re) steden enorm populair. Wij begrijpen heel goed waarom dat zo’n succes is. Het is namelijk een mooie gelegenheid om je weekend in te luiden maar ook om mensen te ontmoeten. Wij zien je dan ook graag vanaf 16:30 uur in ons sfeervolle Grand Café!

VrijdagMiddagBorrel Het Punt
Locatie: Grand Café Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop
Aanvang: Vanaf 16:30 uur vrije inloop
Datum: Iedere laatste vrijdag van de maand

Dé Vrijdag Middag Borrel in ons Grand Café! Iedereen is van harte welkom om de werkweek weer gezellig af te sluiten! Zien we jou ook?

Er is vanwege de 1,5m afstand een beperkt aantal plekken in ons grand Café. Geen 18? Geen alcohol!

Ontmoet. Gezellig. Sluit aan!