Voorstelling Farce Majeure

30 maart 2017 (20:00) € 10,00

Uit het leven gegrepen met Farce Majeur 

Een voorstelling met de meest gedenkwaardige, grappigste en mooiste momenten uit televisieprogramma’s als Farce Majeure en Showroom. Door middel van beeldfragmenten nemen Henk van der Horst en Bob van der Houven u mee op reis langs nostalgische beelden en oude sentimenten. Uiteraard vertellen de heren ook de avonturen die zij achter de schermen beleefden! Een voorstelling met een hoog ‘Oh ja’ gehalte en soms nog steeds verbazend bij de tijd!

Kaarten zijn te koop in Het Punt. Liever telefonisch of per mail reserveren? Wij zijn te bereiken op 0546-705050 of via reservering@welkombijhetpunt.nl

Leden van ZorgAccent PLUS betalen slechts :  10,00 voor deze voorstelling. Niet leden betalen:  € 17,50.

Ledenarrangement  ZorgAccent PLUS Op 01 november is de voorstelling ‘Oma, mag ik mijn pop terug?’. Wanneer u beide voorstellingen in Het Punt wilt bezoeken, dan hebben we een hele speciale aanbieding voor. U kunt 2 voorstellingen bezoeken voor de prijs van € 17,50 per persoon.  Geef bij uw aanmelding door dat u lid bent van ZorgAccent PLUS.

Lid worden en direct profiteren van de theater voordelen?
Voor € 16,00 per jaar en per adres bent u lid van ZorgAccent PLUS en profiteert u van vele voordelen. Zo verdient u uw lidmaatschap wel heel erg snel terug! Voor meer informatie kunt u bellen met ZorgAccent: 
0900-0678 (lokaal tarief).