Vertelvoorstelling ‘Aadje piraatje viert Sinterklaasfeest’

25 november 2017 (14:30) € 7,50

Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Ton zal in de vertelvoorstelling Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest een aantal verhalen vertellen uit het nieuwste boek en tenslotte eindigen met het Sinterklaasverhaal. Het zou leuk zijn wanneer de kinderen als piraat verkleed komen want aan het einde van de voorstelling mogen ze zelf piraten spelen.

De voorstelling duurt circa 45 minuten en is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

Kaartje kost € 7,50 per persoon en dit is inclusief een glas ranja na afloop van de voorstelling. Klik HIER om uw online kaarten te kopen

Speciale aanbieding: Koopt u kaartjes voor de vertelvoorstelling Aadje Piraatje viert Sinterklaasfeest en Arie Safari met Toekie de Toekan (24 maart 2018) tegelijk dan betaald u niet € 15,- voor 2 kaartjes maar € 12,50! Deze aanbieding geldt alleen wanneer de kaartjes aan de bar gekocht worden.