UwContributie event

29 oktober 2018 (19:00)

Op 29 oktober staat bij Het Punt het thema “Je sportclub financieel gezond” centraal, georganiseerd door UwContributie en toegankelijk voor alle sportverenigingen.

Contributie, sponsoring en de kantine-inkomsten zijn de belangrijkste inkomstenbronnen voor een sportvereniging. Waarop kun je besparen? Wanneer moet je de contributie verhogen? Hoe financier je een nieuw sportveld? Veel sportverenigingen hebben dezelfde vraagstukken.

Drie experts stomen je vanaf 19:00 uur klaar voor de toekomst. Wil je gratis toegang krijgen tot het event en op de hoogte worden gehouden? Schrijf je dan in via deze link.

Het programma
19:00 uur – 19:30 uur: Inloop
19:30 uur – 20:00 uur: Opening en plenaire sessie
20:00 uur – 21:30 uur: Deelsessies (3 gastsprekers)
21:30 uur – einde: Afsluitende (netwerk)borrel

De sprekers
Arjan van der Velde van Sportservice Overijssel,  biedt de vereniging ondersteuning in samenwerking, verbindt vereniging aan NOC*NSF (incl. Rabobanktrajecten) en geeft informatie over een interessante subsidieregeling van de provincie Overijssel.
Ramon Nijhuis van Sportlink, Sportlink helpt de vereniging bij ledenadministratie, contributie en boekhouding.
Drs. Rein Raaijmakers van Maatschappelijk financieren, helpt de vereniging om financiering buiten de reguliere weg rond te krijgen tegen gunstige voorwaarden.

Klik op de afbeelding en meld u direct aan!