Twenterand Ontmoet

8 oktober 2020 (11:30) € 7,50

Eenzaamheid los je niet altijd op door dingen te ondernemen. Je kunt je zelfs in een groep eenzamer voelen. In sommige gevallen heeft het wel meerwaarde om op zoek te gaan naar een activiteit waarbij je anderen, nieuwe mensen, ontmoet. Het kan je een doel geven of structuur in de dag. Daarnaast leer je mogelijk ook nieuwe dingen, denk bijvoorbeeld aan leren schilderen.

 

Van 1 tot en met 8 oktober is het de Week van Twenterand Ontmoet! Op 8 oktober wordt er een Gezonde Ontmoeting georganiseerd in Het Punt waarbij inwoners worden uitgenodigd voor een gezonde lunch voor senioren en 60-plussers.

Het Punt biedt in deze week voor deelnemers aan Twenterand Ontmoet het 2e kopje koffie/thee gratis aan én schenkt een gratis glas frisdrank, sap of kopje koffie/thee gratis bij aankoop van een Broodje van de Week (verkrijgbaar in het grand café op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 12:00 en 14:00 uur).

8 oktober: de gezonde ontmoeting

Ontmoeting, gezelligheid en informatie over Gezond Ouder worden komen samen in de Gezonde Ontmoeting in Het Punt.

Tijdens de Gezonde Ontmoeting worden inwoners uitgenodigd voor een gezonde lunch. Tijdens deze lunch krijgen inwoners informatie van een diëtiste en een fysiotherapeut. Het is een interactieve 3 gangen lunch waarbij de diëtiste informatie geeft over gezond eten en ouder worden en de fysiotherapie informatie geeft over gezond bewegen. U krijgt praktische tips die u ook thuis kunt gebruiken.
De Gezonde Ontmoeting wordt u éénmalig aangeboden door de Haere, Diëtistengroep en ZorgSaam Twenterand.

Locatie: Het Punt, Burgemeester Koetjestraat 2 Vroomshoop
Voor wie: Senioren, 60+
Kosten: € 7.50 p.p.
Contact: 
ZorgSaam Twenterand. Tel: 0546-481456

Klik hier voor meer informatie over Twenterand Ontmoet.