Triple Concert | Common Ground, Cast & Crew, N.U.T.S.!

4 april 2020 (21:00) € 6,00

Op zaterdag 4 april 2020 ben je als muziekliefhebber in Het Punt op hét juiste adres! Deze avond nemen drie bands je namelijk mee door een heleboel verschillende muziekstijlen! En het leuke is: ze komen allemaal uit onze regio! Laat je dus verrassen door dit unieke Triple Concert!

Common Ground

In de audiowereld een beproefde methode om “gebrom” te voorkomen.De bandleden hebben hun roots allemaal in dezelfde buurt en willen muziek maken op hun eigen manier liefst eigen wijsjes zonder op elkaar te hoeven brommen. De invloeden zijn blues, jazz, country, folk, pop, rap, reggae, klassiek eigenlijk alles dus.

Cast & Crew

Een coverband uit Twenterand met zeer uiteenlopende bekende en minder bekende nummers vanaf de jaren 60 tot heden, die we op onze eigen manier ten gehore brengen.

N.U.T.S.

Dé Bluesrockband uit het Oosten van het land die alweer 20 jaar in het circuit meedraait. Een vijfkoppige formatie uit Vroomshoop, Wierden, Almelo, Enschede en Deventer met een rugzak vol ervaring en passie met zich meedraagt! De bekende “klik” is onderling aanwezig waardoor, met veel positieve energie en plezier, de muziek op een hoogstaand niveau én met kwaliteit ten gehore wordt gebracht.

Bekijk hieronder een compilatie van N.U.T.S.

BESTEL HIER JE TICKETS!