Tim Knol

12 november 2016 (20:00) € 16,00

Tim Knol staat op 12 november aanstaande in Theater Het Punt. Voor wie Tim Knol nog niet kent hieronder wat informatie;

Na het verschijnen van zijn titelloze debuut ging het hard met Tim Knol. De plaat kreeg lovende kritieken, single Sam werd een hit. Nederland maakte kennis met Tim Knol, en was gelijk overtuigd van zijn talent. Dit bevestigde hij met Days, zijn tweede album. Hij speelde op grote festivals, in talloze clubs en deed een theatertour. Tim groeide uit tot een grote naam in de Nederlandse popmuziek.

Soldier On is de plaat van een volwassener Tim Knol geworden. Een muzikant die in korte tijd veel meemaakte. De goede én minder goede momenten van drie jaar onderweg zijn terug te vinden op de plaat. ‘In alle opzichten is het een album geworden over afscheid nemen en doorgaan. Met deze plaat sluit ik een periode van mijn leven af, en kan ik met volle kracht de toekomst tegemoet.’

Op de plaat toont Tim Knol zich van zijn meest veelzijdige kant. Niet alleen als songwriter maar ook als muzikant was zijn aandeel op deze plaat groter dan ooit. Dit is terug te horen in bijvoorbeeld Bury the Ocean, waarop Tim alle gitaarpartijen zelf inspeelde. En het gevoelige Cold Cold Rain, een warme ballad met duidelijke verwijzingen naar Americana. Of anders gezegd: minder Rolling Stones, meer Ryan Adams.

Tim kan niet wachten om weer met zijn band op het podium te staan. Naast Anne Soldaat wordt Knol vanaf nu live bijgestaan door Jeroen Kleijn (drums), Reyer Zwart (bas) en Eric Lensink (toetsen). ‘Ik ken deze gasten al jaren, we zijn goed op elkaar ingespeeld. Dat geeft ons vrijheid op het podium en een fris geluid. Het kan niet anders dan dat het bijzondere avonden gaan worden,’ aldus Knol.

Wil jij deze bijzondere avond in Theater Het Punt mee gaan maken noteer dan de datum 12 november alvast in je agenda. KLIK HIER om je kaarten te reserveren.

Reserveren kan ook door te mailen (reservering@welkombijhetpunt.nl) of te bellen (0546-705050) naar Het Punt.

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 10 dagen van te voren te worden betaald en afgehaald. Indien u niet in de gelegenheid bent uw kaarten af te komen halen, gelieve dit zo spoedig mogelijk aan ons doorgeven.

Wij zullen u een factuur sturen en nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen de kaarten naar u worden gestuurd.

Voor deze werkwijze berekenen wij € 1,50 per kaart aan administratiekosten. Wilt u dat de kaarten aangetekend naar u verstuurd worden, dan worden deze kosten (€ 8,-) aan u doorberekend.