Thijs Kemperink – ‘Bonje’ – Uitverkocht!

31 maart 2018 (20:00) € 15,00

UITVERKOCHT!

De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof u bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. In zijn laatste, succesvolle programma ‘Zleur’ schetste Thijs de verhoudingen in de buurt aan de hand van een zomerse buurtbarbecue. Een show zonder wijzend vingertje, met veel humor én met een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat, namelijk ‘noaberschap’.

In zijn nieuwe programma ‘Bonje’ waarmee Thijs op 31 maart 2018 in ons theater staat gaat Thijs aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het ‘Bonje’? Herkenbaar, beeldend verteld, alledaags én typerend voor deze tijd……Dát is de kracht van Thijs Kemperink!

De vorige voorstelling van deze Twentse rasverteller trok in Theater Het Punt ruim 200 bezoekers en ook deze nieuwe voorstelling is volledig uitverkocht!