Sound of Silence The Story of Simon & Garfunkel (UITVERKOCHT)

30 september 2017 (20:00) € 15,00

Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit West-Friesland maar als zij het repertoire van hun helden Paul Simon en Art Garfunkel zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York, waar dit meest succesvolle muzikale duo ooit, begon.

Met behulp van prachtige muziek, verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 vertellen Joost en Niels op boeiende en droogkomische wijze over Simon en Garfunkels weg naar succes, de botsingen tussen de twee mannen, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981.

Net als Simon en Garfunkel zijn de vrienden Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. Sound of Silence is niet alleen een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als The Boxer, Mrs. Robinson, The Sound of Silence, Cecilia en Bridge over Troubled Water.

Joost Botman: zang, gitaar en piano   Niels van der Gulik: zang   Bert Schipper: percussie

Aanvangstijden
Aanvang concert om 20:00 uur.

Kaartverkoop
Er zijn geen kaarten meer beschikbaar, de voorstelling is helemaal uitverkocht!