Sfeervolle Kerstmarkt op vrijdag 15 december 2017

15 december 2017 (16:00)

Ook dit jaar zal er weer een sfeervolle kerstmarkt worden georganiseerd in Vroomshoop. Afgelopen jaar was de kerstmarkt voor het eerst op vrijdag. Dit was een succes en daarom vindt het ook dit jaar op vrijdag plaats. Voor een lekker hapje en drankje kunt u natuurlijk weer in de warme en gezellige horecatent van Het Punt terecht.

De Vroomshoopse kerstmarkt is dit jaar op vrijdag 15 december van 16.00 tot 21.00 uur en wordt voor het derde jaar op rij in de Koningin Beatrixlaan gehouden.

Vorig jaar ging de verandering van zaterdag naar vrijdag ook gepaard met nieuwe openingstijden. De markt werd ten opzichte van andere jaren niet in daglicht, maar voor een groot deel in de donkere, sfeervolle avonduren gehouden. “En dat zorgde precies voor die herkenbare kerstsfeer van een Duitse kerstmarkt. Bovendien schoten de bezoekersaantallen de lucht in. Dat kwam voor ons niet helemaal als een verrassing, want we hadden ook Duitse kerstmarkten bezocht. Die worden bijna allemaal het drukst bezocht in de avonduren, omdat mensen dan de tijd hebben en de avonduren zien als het meest sfeervolste moment om de markt te bezoeken”, aldus Lute Gombert.

Inschrijving is geopend

Er zijn dit jaar maximaal 55 verlichte kramen beschikbaar. Een verlichte kraam van 4 meter bij 1 meter kan gehuurd worden voor 35 euro. Naast de 55 verlichte kramen van de organisatie, is er ook ruimte voor deelnemers om een standplaats te huren voor een eigen kraam. De prijs hiervoor is 5 euro per strekkende meter. Voor eet- en drinkkramen gelden afwijkende tarieven en regels. Hiervoor kunnen belangstellenden contact opnemen met de organisatie. Mensen kunnen online hun kraam reserveren via www.oranjeverenigingvroomshoop.nl of contact opnemen met Willy Dogger (tel.: 06-21548569 na 18.00 uur, e-mail: wadogger@caiway.nl).