Rinon Afscheidsconcert

24 november 2019 (19:00)

Rinon zet er een punt achter!

Ze staan er nog één keer, voor de allerlaatste keer! Tijdens een avond vol mooie muziek, fijne verhalen, aanbidding en dankbaarheid wil de christelijke band Rinon jou nog één keer meenemen in hun belangrijke boodschap. Een boodschap die ze de afgelopen jaren hebben verspreid door Nederland, met veel optredens én natuurlijk hun cd ‘REIS’.

Het begon 10 jaar geleden met een idee, een verlangen voor de kerk. Dit werd al gauw realiteit toen Rinon werd gevormd door Niël, Johan, Eline, Maarten, Yorrick en Sander. Later werd de band uitgebreid met de prachtige stem van Daniëlle. Eerst werd bekende muziek gespeeld, maar al gauw kwamen daar eigen geschreven nummers bij. Nummers geschreven vanuit het hart, om andere harten te raken. Gecombineerd met een goede boodschap zorgde dit vaak voor bijzondere momenten. Het was een reis waarin veel mensen geraakt werden, Rinon zich steeds verder ontwikkelde en Gods liefde uitgedeeld werd. Nu komt er aan deze reis een eind.

Daarom organiseert Rinon voor de allerlaatste keer een concert om God te danken en te aanbidden in Theater Het Punt in Vroomshoop (OV). Voor iedereen die Rinon het afgelopen decennium al gehoord heeft, maar ook voor iedereen die Rinon absoluut nog eens gehoord wil hebben!

Registreer je gratis ticket op www.rinon.nl/tickets. Wees er snel bij, want vol = vol!

Wanneer: 24 november 2019
Zaal open: 19.00 uur
Start concert: 19.30 uur
Type: Zitplaatsen