Familievoorstelling Raak! en de magische schoentjes

14 mei 2017 (14:30) € 9,00

Op 14 mei 2017 komt de populaire meidengroep RAAK naar theater Het Punt met een geweldige voorstelling!

Er waren eens twee magische schoentjes…
Na een swingend optreden komen Daan, Roos en Sharon van Raak in het Sprookjesmuseum terecht. Daar komen de meiden terecht in de wonderlijke wereld van de sprookjes. Ze vergapen zich aan de kruimeltjes van Hans & Grietje, bewonderen de jurk van Sneeuwwitje, meten de hele lange vlecht van Rapunzel en zien dan dat er nog maar één magisch schoentje staat. “Dat horen er toch twee te zijn?” vraagt Sharon. En wat er dan gebeurt…

Raak! en de Magische Schoentjes belooft een magische voorstelling te worden voor jong en oud, waarin vele beroemde sprookjes van Hans Christian Andersen en de gebroeders Grimm voorbij zullen komen. Een swingende show vol fantasie en magie, waarin de meiden van Raak! knotsgekke avonturen beleven en vaak jouw hulp nodig zullen hebben om er voor te zorgen dat alles goed afloopt.

De meiden van Raak! zijn met hun liedjes al vaak te zien geweest bij Nickelodeon en RTL Telekids. En nu dus ook in het theater.

De voorstelling begint om 14.30 uur en duurt ongeveer 60 minuten. De entree bedraagt € 9,- per persoon.

Kaarten zijn alleen nog telefonisch te reserveren op telefoonnummer 0546 – 705050. Ook zijn ze te koop in ons Grand Café of aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling.