Ladies Night met een gezellige fair en de film “Bridget Jones’s Baby”

29 april 2017 (19:00) € 8,50

Tijdens deze eerste editie van de Ladies Night kunt u gezellig een avond uit! U wordt ontvangen met een drankje en tijdens de avond kunt u genieten van verschillende kraampjes op onze fair en van een geweldige film!

De fair zal tot 20.45 uur duren en dan kunt u plaatsnemen in het theater waar een leuke goodiebag op u wacht. Om 21.15 uur zal de film “Bridget Jones’s Baby” gaan draaien. Deze nieuwste Bridget Jones film uit 2016 laat weer op hilarische wijze het leven van Bridget Jones zien.

“Nadat Bridget Jones heeft gebroken met Mark Darcy loopt haar leven niet helemaal volgens plan. De vrijgezelle 40-plusser besluit zich weer te concentreren op haar baan als top producer en zich weer te omringen met oude en nieuwe vrienden. Voor een keer heeft Bridget alles onder controle. Dan krijgt haar liefdesleven een wending. Ze ontmoet de onstuimige Amerikaan Jack, de minnaar die alles is wat Mark niet was. Wanneer ze zwanger raakt is er slechts één kink in de kabel: ze kan slechts met 50% zekerheid zeggen wie de vader is.”

Na de film bent u uiteraard in het Grand café om gezellig na te kletsen en na te genieten van deze geweldige avond. Wilt u deze avond niet missen? Klik dan HIER om uw kaarten te reserveren.

In de voorverkoop kost een kaartje € 8,50 en aan de kassa (mits nog beschikbaar) kost een kaartje € 9,50.