Kindervoorstelling ‘Melodietjes en Lalaliedjes’

5 juni 2016 (15:00) € 5,00

Op zondag 5 juni zal er om 15.00 uur een hele leuke muzikale kindervoorstelling in Theater Het Punt plaatsvinden; Melodietjes en Lalaliedjes. De voorstelling zal ongeveer 50 minuten duren en is daardoor ook zeer geschikt voor de allerkleinsten.

Natasja Valletta zingt en musiceert (als Juf Hogehoed) voor en met peuters en kleuters: zij verzorgt o.a. workshops voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven.

Natasja is een zeer ervaren en professioneel zangeres, ze werkt al jaren met jonge kinderen en schrijft kinderliedjes. Ze heeft als zangcoach meegewerkt aan het KRO programma Puberruil Zapp en is tevens zelf moeder van een kleuter. Sinds 2013 staat ze met twee kindervoorstellingen in het theater. Een van deze leuke voorstellingen is ‘Melodietjes en Lalaliedjes’.

Om online kaarten te reserveren KLIK HIER

Reserveren is ook mogelijk via reservering@welkombijhetpunt.nl of 0546-705050.

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 7 dagen voor de voorstelling te worden afgehaald en betaald. Bent u niet in de gelegenheid uw kaarten in Het Punt te betalen en af te halen geeft u dit dan bij reservering door. U ontvangt dan een factuur van ons en na ontvangst van uw betaling worden de kaarten naar u toegestuurd (indien u ze aangetekend wilt laten versturen worden deze kosten aan u in rekening gebracht).

 

https://youtu.be/2zU93l3Ef3Q