Gratis Kindermiddag met goochelaar en kinderfilm

19 oktober 2016 (14:30)

Het Punt en Oranjevereniging Vroomshoop slaan opnieuw de handen ineen. Dit keer organiseren ze op woensdag 19 oktober een kindermiddag voor kinderen van 5 tot 12 jaar in Het Punt. Tijdens deze kindermiddag zal Goochelaar Jan optreden en aansluitend kun je de leuke kinderfilm ‘De zusjes Kriegel’ gaan bekijken. De entree voor deze leuke middag is helemaal gratis!

De kindermiddag begint om 14.30 uur in Het Punt. De zaal is open vanaf 14.15 uur. Kinderen mogen maximaal één begeleider per gezin meenemen.

De goochelshow duurt van 14.30 tot 15.15 uur, daarna is er een korte pauze waar de kinderen gratis ranja krijgen. Na de pauze begint de kinderfilm ‘De zusjes Kriegel’.

De elfjarige drieling Lien, Fien en Sien zijn geen doetjes. Als ze per ongeluk een brandje veroorzaken is het hek helemaal van de dam.. De zusjes belanden in een instelling. Op het eerste zicht lijkt alles reuze mee te vallen. Meer zelfs, het gesticht is een echt paradijs! Maar dan komen de meisjes er achter dat dokter Vandenkerckhoven,de directeur van het tehuis, zwarte magie op de kinderen gebruikt. De drieling besluit de strijd aan te gaan met de dokter. Naar het gelijknamige boek van Marc de Bel.

Deze familie kindergriezelfilm duurt iets minder dan anderhalf uur. Vanwege het thema van de film, roepen Het Punt en Oranjevereniging Vroomshoop alle kinderen op om verkleed te komen. Aan het einde van de middag ontvangt het kind(je) met de leukste outfit een prijs!