Kerstmarkt Vroomshoop

16 december 2016 (16:00)

De jaarlijkse kerstmarkt in het centrum van Vroomshoop vindt dit jaar niet plaats op een zaterdag, maar op een vrijdagmiddag- en avond (16 december). “Steeds meer kerstmarkten worden op een zaterdag gehouden. Wij willen ons juist onderscheiden. En de markt vindt nu voor een groot deel plaats in de sfeervolle avonduren”, zegt voorzitter Lute Gombert van de organiserende Oranjevereniging Vroomshoop.

De kerstmarkt is door de verplaatsing naar vrijdag op andere tijden te bezoeken dan voorheen. Nu is de markt geopend van 16.00 tot 21.00 uur. Dat betekent dat een groot gedeelte plaatsvindt in de avonduren. De organisatie laat weten het terrein sfeervol aan te kleden en te verlichten. “Kerstmarkten zijn met name een begrip in Duitsland. Daar worden ze bijna allemaal het drukst bezocht in de avonduren, omdat mensen dan de tijd hebben en de avonduren zien als het meest sfeervolste moment om de markt te bezoeken. Die uitdaging gaan wij dit jaar ook in Vroomshoop aan”, aldus Gombert.

Ook Het Punt is dit jaar weer op de kerstmarkt aanwezig. Bij onze kraam kunt u heerlijk gaan genieten van een hapje en een drankje!