Kerst met Ballen met de band ENorm

10 december 2016 (20:30) € 19,50

Op zaterdag 10 december zal er een PUNTGAAF feest in Het Punt plaatsvinden. De band ENorm komt namelijk met hun spectaculaire show Kerst met Ballen naar Vroomshoop! Vele kroegen, theaters en zelfs een grote hangar (met 2000 bezoekers) hebben zij op hun kop gezet, dus het niet anders dat er op 10 december in Vroomshoop een geweldig feest los zal barsten. Een avond waar nog lang over nagepraat zal worden!

De Enschedese band ENorm staat bekend om hun goede live optredens en staat garant voor een spectaculaire en afwisselende kerstshow! Tijdens de drie uur durende show kunt u gaan genieten van pittige pop-rock klassiekers, afgewisseld met gevoelige ballads en regelrechte kerstliedjes. Een geweldige en gezellige avond om met vrienden, familie, collega’s bij te wonen. Kerstgevoel gegarandeerd!

Het theater zal voor deze avond worden omgebouwd tot een mooie en sfeervolle concertzaal. Het is een sta-concert en er zijn geen zitplaatsen aanwezig! De zaal gaat om 20:30 uur open en het concert begint om 21:00 uur.

Wilt u deze avond niet missen? Een kaartje kost € 19,50 per persoon en u kunt uw kaarten  HIER  bestellen.

Liever telefonisch of per mail reserveren? Dat kan ook via telefoonnummer 0546-705050 of e-mailadres reservering@welkombijhetpunt.nl

Aanbieding: komt u met meer dan 10 personen dan kunnen wij u de kaarten aanbieden voor € 17,50,- per persoon! Om gebruik te maken van deze aanbieding dient u per email te reserveren (reservering@welkombijhetpunt.nl) en in de email aan te geven dat u gebruik wilt maken van de aanbieding. Tevens dient u de namen van alle personen te vermelden.