Informatieavond SamenLoop voor Hoop Twenterand 2017

29 mei 2017 (19:30)

Op 23 en 24 juni 2017 staat er een bijzonder evenement gepland, de SamenLoop voor Hoop Twenterand.

Op maandagavond 29 mei is er in Vroomshoop een informatieavond over het 24 uurs wandelevenement. Tijdens de informatieavond staat de Kinderloop centraal. Er is een interview met Milou Nijenhuis over haar actie op school en Annet Dubbink verteld over de (school)acties in Den Ham. Ook wordt algemene informatie gegeven met daarbij muziek van het duo Dreams. De bijeenkomst is van 19.30 – 21:00 uur in Het Punt te Vroomshoop, Burgemeester Koetjestraat 2.

Tijdens de SamenLoop laten we zien dat er hoop is en wordt het leven gevierd. Naast allerlei optredens, een gezellige braderie en veel activiteiten voor kinderen is er een KinderLoop.

Helaas krijgen er in Nederland ongeveer 550 kinderen per jaar kanker en via deze speciale wandeling van 24 minuten kunnen kinderen zich inzetten voor het goede doel en kunnen we heel bewust stilstaan bij alle kinderen in Nederland die kanker hebben of hebben gekregen.

De kinderloop wordt op zaterdag 24 juni op 2 momenten gelopen. Je kunt lopen tussen 10:00 uur en 10:30 uur en tussen 13:30 uur en 14:00 uur. Zie ook: https://www.samenloopvoorhoop.nl/alle-samenlopen/overijssel/twenterand/kinderloop-twenterand/

Tijdens de SamenLoop zal er zoveel mogelijk geld bijeen worden gebracht voor wetenschappelijk kankeronderzoek. SamenLoop voor Hoop is een prachtig wandelevenement waarbij teams in estafettevorm 24 uur lang over het parcours bij de Vjenneruiters wandelen. De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

De opbrengst in Twenterand gaat naar regionale projecten van KWF kankerbestrijding in Twente en naar het Vechtgenotenhuis in Ommen. SLvHT 2017 wordt georganiseerd samen met veel vrijwilligers uit de gemeente Twenterand. Voor aanmelden als loper, team of vrijwilliger: https://www.samenloopvoorhoop.nl/twenterand.