Sundays’… Dixieland

13 maart 2016 (15:00) € 7,50

Op 13 maart aanstaande organiseert Levend Vroomshoop in samenwerking met Het Punt een heuse Dixieland middag. Tijdens deze middag zal de Sunny Side Jazz Band optreden.

Ken je de Sunny Side Jazz Band nog niet?
Deze band is al bijna 40 jaar een toonaangevend dixieland- en swingorkest uit het oosten van het land. Het orkest wordt gevormd door 6 enthousiaste jazzmuzikanten, allen met een enorme ervaring binnen het dixieland- en jazz genre.
De Sunny Side Jazz Band speelt in de volgende bezetting; trompet, trombone, klarinet/sax, banjo/gitaar, contrabas en slagwerk. Het repertoire van de band bevat alle beroemde dixieland- en swing stukken en hun sound is het best te vergelijken met grote dixielandorkesten van weleer als die van Bobby Hackett en Eddie Condon, maar ook van de vroegere
Ted Easton JazzBand en de Dutch Swing College Band.

Deze activiteit zal om 15.00 uur beginnen en plaatsvinden in het Grand Cafe van Het Punt. Een leuk uitje voor de zondagmiddag. Heerlijk relaxen en bijkletsen en ondertussen genieten van leuke muziek (jazz). De kaarten kosten € 7,50 per stuk en zijn verkrijgbaar via Levend Vroomshoop.