Extra hulp op de eerste hulp – Toneelvereniging Elck wat Wills

25 november 2017 (20:00) € 9,00

Toneelvereniging Elck wat Wills speelt op zaterdag 25 november 2017 wederom een geweldige toneelavond in Het Punt, georganiseerd door Oranjevereniging Vroomshoop!

Een klucht in drie bedrijven neemt ons mee in ‘Extra hulp op de Eerste Hulp’. Het komische stuk speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis waar dokter Hogenbaum, op leeftijd en aardig vergeetachtig, zijn opvolger moet inwerken.

Bizarre situaties volgen wanneer de dokter Joop van het uitzendbureau (die langskomt voor schoonmaakwerkzaamheden) hem aanziet voor zijn opvolger. Joop vindt de verwarring maar wat interessant en doet zijn uitstekende best om zich waar te maken als (niet de goede) opvolger.

Patiënten komen en gaan in het ziekenhuis. Denk aan Nella, die werkelijk alle kwaaltjes schijnt te hebben die er maar bestaan. Of Rebecca, die naar het ziekenhuis komt om de goede man te vinden in plaats van dat ze iets mankeert. Roelie komt langs met een zere duim, maar is dat de enige reden van zijn komst?

Gelukkig beschikt het ziekenhuis over het kordate Hoofd Verpleging, Joke, en Zuster Annie. Maar of zij de boel nog kunnen redden?

Kom dit kluchtige blijspel, geschreven door Jan Tol en Astrid Baijs, zien in Het Punt!

Aanvangstijden
Aanvang voorstelling om 20:00 uur.

Kaartverkoop
De kaarten kosten € 9,- per persoon en €6,- per persoon voor leden van de Oranjevereniging Vroomshoop. Dit is inclusief een kopje koffie of thee voorafgaand aan de voorstelling! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, telefoon: 0546-645876)