DorpsBBQ

2 september 2017 (16:00) € 7,50

De laatste zaterdag voordat de vakantie er echt op zit en het ‘normale’ leven weer gaat beginnen, organiseert Dorpsraad Vroomshoop een DorpsBBQ op het plein voor Het Punt. Iedereen die het vakantiegevoel nog even vast wil houden en van gezelligheid houdt is van harte welkom!

Het plein voor Het Punt zal omgetoverd worden tot een gezellige plaats waar je kunt genieten van vrolijke muziek en heerlijk eten van de barbecue. Voor de kinderen zal er een springkussen van Dnns Vroomshoop aanwezig zijn en tussen 17.00 uur en 18.00 uur komt er een clown.

Een DJ zal tussen 16:00 en 21:00 uur aanwezig zijn om vrolijke en tropische nummers ten gehore te brengen. 

Wilt u graag bij deze allereerste DorpsBBQ aanwezig zijn zorg er dan voor dat u op tijd uw kaarten haalt, want op = op! Een kaartje kost € 7,50 per persoon. Hiervoor krijg je vier stukken vlees, salades, saus, stokbrood en één drankje van Het Punt. Overige consumpties kunnen gekocht worden bij de buitenbar van Het Punt of de cocktailbar die beschikbaar wordt gesteld door Café Kremer.

De reden dat er met voorverkoop gewerkt wordt is dat we dan voldoende vlees kunnen inkopen en niet te veel of te weinig hebben.

Kaarten kunnen gekocht worden bij Het Punt, DNNS Fashion en Schuurman Schoenen Vroomshoop.