Dino Experience Liveshow

4 maart 2017 (14:30) € 15,00

Een heuse dino in Het Punt, dat past toch niet? Echt wel! Kom het zelf zien tijdens de bijzondere Dino Experience. 

Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog is overgebleven, zijn botten. Tenminste… dat dachten we! De Dino Experience Liveshow laat je oog in oog staan met een levensechte T-REX. Beleef de prehistorie opnieuw. Tatum de Avonturier gaat op avontuur. Tijdens deze reis ontdekt ze een bijzonder ei. Wat zal hierin zitten?

Tatum brengt het ei naar de Dino Experience. Hier ontmoet ze ranger Michel. Hij onderzoekt en bestudeert het gedrag van dinosaurussen. De ranger weet niet wat hij ziet. Het is niet zomaar een ei, maar een dinosaurus baby ei. De baby dino moet snel naar zijn soortgenoten worden gebracht zodat hij kan opgroeien met de andere dinosaurussen.

Dit is geen gemakkelijke klus want het gevaar ligt op de loer. Tijdens deze spannende tocht komen ze oog in oog te staan met een levensechte T-REX. ranger Michel zal u kennis laten maken met deze bijzondere dieren. Als dat allemaal maar goed gaat…

De voorstelling duurt circa 70 minuten en is geschikt voor families en kinderen vanaf 5 jaar. Na afloop van de voorstelling krijgt u de kans om de T-REX en de acteurs te ontmoeten tijdens de meet & greet.

De Dino Experience Liveshow is een unieke belevenis voor jong en oud.

Kaarten zijn vanaf nu HIER verkrijgbaar.