Beursvloer Twenterand

12 oktober 2016 (16:00)

Op woensdag 12 oktober 2016 vindt van 16.00 tot 18.00 uur de tweede Beursvloer Twenterand plaats in Activiteitencentrum Het Punt in Vroomshoop. Dit is een evenement waarbij maatschappelijke behoeften worden verhandeld. In 2014 is de Beursvloer Twenterand voor het eerst georganiseerd en was het een groot succes. Er werden toen 111 matches gemaakt met een totale waarde van € 45.000,-.

Tijdens de Beursvloer Twenterand ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties uit Twenterand elkaar in een informele en dynamische sfeer en wisselen onderling diensten en/of goederen uit. Er worden ‘matches’ gemaakt: Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de andere partij zeer gewenst. Het gaat niet om directe financiële sponsoring, maar om handelen in producten en/of diensten met gesloten beurs. De gemaakte matches hebben betrekking op menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Maatschappelijke organisaties (zoals verenigingen, stichtingen, vrijwilligersorganisaties, zorgcentra, sportclubs, scholen, enz.) wordt hiermee een platform geboden om praktisch en snel vragen en problemen voor te leggen aan het bedrijfsleven. Het bedrijfsleven kan op deze manier invulling geven aan haar maatschappelijke en sociale rol.

De organisatie is in handen van Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Voor meer informatie en om u aan te melden voor de Beursvloer Twenterand 2016 verwijzen wij u naar de website www.beursvloertwenterand.nl