Back to the Country – Part 14

Geweldig nieuws! De formatie Back to the Country keert in het seizoen 24-25 terug naar Het Punt met het nieuwe programma ‘Part 14’. 

Solist Dick van Altena en de band Savannah wisselen opnieuw bekende songs af met vergeten en soms onbekende juweeltjes. Tevens maakt men, evenals voorgaande seizoenen, af en toe een uitstapje naar de sixties met titels die, uiteraard overgoten met een country sausje, het nostalgiegevoel alleen maar completer maken.

Savannah staat al decennialang aan de Europese countrytop en werkte met grootheden als Bobby Bare en Freddy Fender. Dick van Altena was voorman van de fameuze band Major Dundee en bevoorraadde als songwriter menig Nederlandse top-act. 

Ook volgend seizoen kan er nagenoten worden in het Grand Café met de inmiddels vermaarde afterparty.

Het concert duurt 120 minuten. Tussendoor is er pauze.

Reserveer hier uw theaterarrangement(en)
Kom een vorkje prikken voorafgaand aan de voorstelling of blijf hangen in ons sfeervolle Grand Café onder het genot van een lekker hapje en een drankje. Hieronder vindt u al onze theaterarrangementen die wij aanbieden op de avond van de voorstelling. Een theaterarrangement van Het Punt betekent nog meer uit uw avond uit halen.En altijd extra voordelig. Let op dat u kunt reserveren tot één dag van tevoren. 

> Klik hier om uw theaterarrangementen te reserveren (opent in nieuw venster)