Verjaardagsweekend Het Punt bomvol activiteiten

Geplaatst op

Het Punt is jarig en trakteert!

“Activiteitencentrum gemeente Twenterand viert 3-jarig jubileum op 6 maart 2018”

VROOMSHOOP – Het is alweer bijna drie jaar geleden dat Het Punt te Vroomshoop haar deuren opende en het Belevingsplein ervoor officieel geopend werd voor (onder andere) de bevolking van de gemeente Twenterand. Uitstekende reden voor een feestje! Het weekend van 2, 3 en 4 maart 2018 zal daarom volledig in het teken staan van dit jubileum, met activiteiten voor jong en oud.

Springkussenfestival XL
+ gratis beker ranja & PUNT-zakje patat!
2 maart 2018 | 11:00 uur | € 5,-

Op vrijdag 2 maart wordt er afgetrapt met het Springkussenfestival XL, waarbij het volledige vloeroppervlak van de NOC-NSF sporthal voorzien zal zijn van diverse springkussens. Het Punt werkt hierbij samen met de Vroomshoopse ondernemer Dennis Verhuur en het festival is inmiddels traditie te noemen in de herfst- en voorjaarsvakanties van de jeugd. Het Punt trakteert alle springers, naast de gratis beker ranja, tijdens de feestelijkheden ook op een gratis PUNT-zakje patat.

Teenage Party – Happy Birthday Edition
+ gratis drankje/cocktail (alcoholvrij)!
2 maart 2018 | 20:00 uur | € 5,-

Voor de jeugd van 12 tot en met 17 jaar is er op de vrijdagavond weer een Teenage Party, die dit keer met een ‘Happy Birthday’ thema in het theater wordt georganiseerd. Jongeren worden getrakteerd op gave muziek, een lekker drankje of een cocktail (alles uiteraard alcoholvrij). Kaarten voor de Teenage Party koop je in het Grand Café van Het Punt!

Senioren Bingo
+ gratis kopje koffie/thee & PUNT-prijzen!
3 maart 2018 |  14:00 uur | Gratis

Een gezellige seniorenbingo staat voor zaterdagmiddag 3 maart op het programma, waarbij deelnemers worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie/thee en plakje cake. Tijdens de bingo zijn er diverse PUNT-prijzen te winnen. Aanmelden voor deze gratis bingo kan in het Grand Café in Het Punt of bij Harrie Drenth van ZorgSaam Twenterand.

Joost & Martijn: Kwinkslag
+ gratis drankje na afloop & live muziek!
3 maart 2018 | 20:00 uur | € 15,-

De gortdroge, nuchtere Achterhoekers Joost en Martijn, inmiddels ‘wereldberoemd’ met hun oneliners en hun aandeel in de voorstelling ‘Riesewijk en Co’, komen op zaterdagavond naar Het Punt. Stommiteiten, onhandigheden, ruzie met de vrouw, gestuntel met de seks, ergernis over burgerlijke truttigheid en vooral veel cabareteske omdraaiingen en woordgrappen. De heren uit Groenlo bedachten een alleraardigst avondvullend programma, genaamd ‘Kwinkslag’. Met hun Achterhoekse dialect als voertaal weten ze ook (het qua taal vergelijkbare) Twente te laten bulderen en gieren van het lachen. Afsluitend worden bezoekers getrakteerd op een gratis drankje in het Grand Café met een liveoptreden van de band Cartoon. Reden genoeg om snel uw kaarten te kopen voor deze feestelijke avond!

Gezellige snert wandeltocht
+ gratis kopje snert na afloop!
4 maart 2018 | 14:00 uur |
€ 2,50

Het feestelijke jubileumweekend wordt op zondag 4 maart afgesloten met een gezellige ‘Snert-tocht’. Er is een fijne wandelroute uitgestippeld die geschikt is voor de hele familie, één van 5km en één van 6,5km. Uiteraard wordt er gestart en gefinisht in Het Punt. Aan het eind van de wandeling staat er een heerlijk kopje vers bereide snert klaar in het Grand Café. Aanmelden voor deze ‘Snert-tocht’ is gewenst.

Klik op de titel van één van bovenstaande activiteiten voor meer informatie (en kaartverkoop/reservering!