Bewaar je ticket en geniet later!

Geplaatst op

Nederlandse theaters, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

COVID-19 raakt ons allemaal, ook de culturele sector en de sport. Veel voorstellingen, festivals, wedstrijden en concerten worden noodgedwongen verplaatst of afgelast; musea en monumenten sluiten hun deuren. De verschillende brancheverenigingen slaan de handen ineen en roepen hun bezoekers op om hun ticket te bewaren tot de deuren weer opengaan: Bewaar je ticket, geniet later.

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk om goede oplossingen te zoeken voor de voorstellingen die nu niet door kunnen gaan.

Wat kun jij als bezoeker doen?

  • Natuurlijk Het Punt bezoeken zodra het weer kan;
  • Je ticket goed bewaren. Wij informeren later over de verdere afwikkeling;
  • Je kunt ervoor kiezen om je kaartje aan ons te doneren;
  • Word Vriend van Het Punt (klik hier voor meer informatie).