Het Punt is 4 jaar en viert feest!

Geplaatst op

“Groot feest bomvol activiteiten voor jong én oud!”

VROOMSHOOP – Het Punt, hét activiteitencentrum van Twenterand, bestaat in maart alweer vier jaar! Reden genoeg dus voor een feestje! Van woensdag 6 maart tot en met zaterdag 9 maart zal Het Punt dan ook volledig in het teken staan van dit jubileum, met activiteiten voor jong én oud. Met de film Pieter Konijn voor de jeugd, twee uitverkochte avonden van De Winterkraaien in het theater, rondleidingen voor een speciaal kijkje achter de schermen, een ouderenbingo met hét Punt-duo Raymond & Marion én de geweldige theatervoorstelling ‘Bende van Beuving | Klap van de korenmolen’. Voor alle kinderen is er daarnaast deze feestelijke dagen een leuke speurtocht door Het Punt bedacht, waarmee een prijsje gewonnen kan worden. En wie jarig is, trakteert. Dus voor alle feestvierders in Het Punt is er ook gedacht aan een leuke traktatie!

 

Filmmiddag met Pieter Konijn!
Het Punt trapt op woensdagmiddag 6 maart haar verjaardagsfeest af met een filmmiddag voor families. Tijdens deze middag zal de film Pieter Konijn (adviesleeftijd 6+) gedraaid worden in het theater van Het Punt. Het verhaal volgt de jonge, opstandige Pieter Konijn, en de rivaliteit met zijn norse buurman meneer Verhoef. Voor alle kinderen die de film bezoeken staat er een glaasje ranja en puntzakje popcorn klaar!

6 maart 2019 | 15:00 uur | 4,00*

Speurtocht
Er is van woensdag 6 maart tot en met zaterdag 9 maart een leuke speurtocht door Het Punt voor kinderen. De speurtocht is op te halen in het Grand Café en bevat leuke, grappige en leerzame vragen met alles over, in en rondom Het Punt. Als de speurtocht weer wordt ingeleverd maken kinderen ook nog kans op een leuk prijsje!
6 t/m 9 maart 2019 | Speurtocht is af te halen in het Grand Café

Winterkraaien
Op donderdag 7 maart en vrijdag 8 maart worden in de theaterzaal van Het Punt te Vroomshoop de 15e en 16e voorstelling van De Winterkraaien opgevoerd. Deze productie van Stichting Levend Vroomshoop blijft maar publiek trekken want de voorstellingen zijn uitverkocht. Inmiddels hebben al meer dan 5000 mensen de voorstelling bezocht, in zowel Het Punt te Vroomshoop als in de Voorveghter te Hardenberg. Na afloop van beide voorstellingen staat er voor bezoekers van De Winterkraaien een drankje klaar in het Grand Café.
7 & 8 maart 2019 | Beide voorstellingen zijn uitverkocht!

Kijkje achter de schermen
Voor wie altijd al eens een ‘kijkje achter de schermen’ heeft willen nemen in Het Punt, pak dan nu je kans! Op zaterdag 9 maart worden er namelijk twee rondleidingen gegeven door het pand, waarbij je ook een sneak peak krijgt in het theater waar ’s avonds de voorstelling Bende van Beuving | Klap van de Korenmolen plaats zal vinden. Aanmelden voor deze interessante rondleiding kan via de website van Het Punt.
9 maart 2019 | 13:30 & 16:15 uur | gratis, maar aanmelden verplicht

Ouderenbingo met hét Punt-duo Marion & Raymond!
Een gezellige bingo voor 60-plussers staat voor zaterdagmiddag 9 maart op het programma, waarbij deelnemers worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie/thee en plakje cake. Tijdens de bingo zijn er diverse PUNT-prijzen te winnen. Aanmelden voor deze bingo kan in het Grand Café van Het Punt, maar wees snel! Er zijn 75 plekken en vol = vol.
9 maart 2019 | 14:30 uur | 2,00

Theatervoorstelling Bende van Beuving
Tijdens het verjaardagsweekend van Het Punt komt cabaretier, muzikant én imitator Ernest Beuving met zijn ‘bende’ naar het theater van Het Punt. Met zijn voorstelling ‘Klap van de korenmolen’ laat hij mensen beleven hoe gek het is, om het niet te zijn. Tijdens de voorstelling krijgt hij muzikale ondersteuning van zijn band én de Vriezenveense vocalgroup Update. Dit enthousiaste popkoor uit Twenterand en omstreken staat met 30 zangers en zangeressen met veel plezier op de planken. Half concert, half cabaret met veel humor, imitaties, persiflages, spontaniteit en geen geposeer. Het Punt sluit de avond daarnaast met een dosis ‘extra geluk’ af en trakteert alle bezoekers van ‘De Bende van Beuving’ op een drankje dat voor hen klaarstaat in het gezellige Grand Café.
9 maart 2019 | 20:00 uur | 15,00*

 

*Kaartprijs is excl. € 2,50 servicekosten per bestelling (deze kosten worden ook in rekening gebracht bij kaartverkoop aan de kassa). Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.welkombijhetpunt.nl/ticketinformatie