Waag eens een gokje tijdens de voorronde ONK Pokertoernooi Twenterand in Het Punt

Geplaatst op

Laat je beste pokerface zien tijdens dit gezellige en spannende toernooi!

VROOMSHOOP – Pokerliefhebbers opgelet! Op vrijdag 9 maart wordt de voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Pokertoernooi van Twenterand, net als voorgaande jaren, gespeeld in het Grand Café van Het Punt. Het toernooi is het grootste en gezelligste amateur pokertoernooi van ons land, een doorgewinterde pokerspeler hoef je niet te zijn om deel te nemen. Ben je benieuwd hoe het er bij een live pokertoernooi aan toe gaat? Of wil jij je wel eens meten met andere pokeraars in jouw omgeving? Dan is het Open Nederlands Kampioenschap Poker er ook voor jou.

“Er wordt weleens gezegd dat er steeds minder mensen pokeren, maar gekeken naar de cijfers van het ONK Pokertoernooi is dat zeker niet het geval. Het deelnemersaantal blijft ieder jaar groeien. Bij iets meer dan de helft van de voorrondes moest er zelfs een wachtlijst aan te pas komen. Poker leeft!”, zo valt te lezen op de website van ONK Poker.

De voorrondes van het ONK Poker 2018 vinden tussen januari en mei plaats. In 125 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land spelen zo’n 8.000 recreatieve pokerspelers mee. Ook in Twenterand vindt er dus een voorronde plaats, met als locatie Het Punt. “Bij het Open Nederlands Kampioenschap Poker draait het natuurlijk niet om de geldprijzen, maar om het hebben van een gezellige pokeravond en de felbegeerde plek in de landelijke finale”, aldus ONK Poker.

De winnaar van de voorronde mag zich een jaar lang “Kampioen van de gemeente Twenterand noemen en krijgt een beker mee naar huis. Daarnaast kan je je tijdens de voorronde kwalificeren voor de landelijke finales. Diverse spelers van het vorige ONK Poker seizoen kregen een sponsoraanbieding om plaats te nemen in Team ONK Poker waardoor zij meerdere internationale toernooien gesponsord konden spelen. Deze kans ligt ook voor jou op de loer als je je weet te kwalificeren voor de landelijke finale.

Van elke voorronde kwalificeert de winnaar zich direct voor de landelijke finale. Vanaf 80 deelnemers gaat ook de nummer 2 direct door naar de finale! De beste 5% kwalificeert zich voor de halve finales en de beste 6% tot 10% krijgen een wildcard. Heb je bij twee voorrondes een wildcard gewonnen? Dan mag je ook meedoen aan een halve finale! Deelnemers mogen zich meerdere keren kwalificeren voor de halve finales.

Toernooi-informatie:
-Speltype: Texas Hold em No Limit
-Startstack: 15.000 punten
-Blindlevels: 15 minuten
-De winnaar gaat naar de landelijke finale
-Beste 5% gaat naar de halve finale
-Beste 6 tot 10% krijgt een wildcard voor de halve finale

Meer informatie

Direct kaarten bestellen