ONK Pokertoernooi 2018 – Voorrondes Gemeente Twenterand

9 maart 2018 (19:30) € 12,50

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is het grootste en leukste pokerkampioenschap van Nederland. Elke pokerliefhebber kan er aan meedoen. Op vrijdag 9 maart 2018 kun je vanaf 19.30 uur je pokerkunsten laten zien in Het Punt tijdens de voorrondes van de gemeente Twenterand! Deelnemen kost slechts €12,50.

Het grootste en leukste kampioenschap van Nederland
Met 8.000 deelnemers in 2017 is het ONK Poker het grootste pokertoernooi van Nederland. Voorrondes vinden plaats bij horecagelegenheden en sportverenigingen door heel Nederland, zo ook in Het Punt. Gezelligheid en spelplezier staan bij het Open Nederlands Kampioenschap Poker centraal.

Iedereen kan meedoen! (vanaf 18 jaar)
Om mee te doen met het ONK Poker hoef je geen doorgewinterde pokerspeler te zijn! Ben je benieuwd hoe het er bij een live pokertoernooi aan toe gaat? Of wil jij je wel eens meten met andere pokeraars in jouw omgeving? Dan is het Open Nederlands Kampioenschap Poker er juist voor jou als nieuwe speler! Bij een aantal voorrondes is het zelfs mogelijk voorafgaand een pokerworkshop te volgen om je voor te bereiden op de voorronde.

Voorrondes, halve finales en een landelijke finale
Het kampioenschap bestaat uit circa 130 voorrondes verspreid door heel Nederland. Van elke voorronde kwalificeert de winnaar zich direct voor de landelijke finale. Vanaf 80 deelnemers gaat ook de nummer 2 direct door naar de finale! De beste 5% kwalificeert zich voor de halve finales en de beste 6% tot 10% krijgen een wildcard. Heb je bij twee voorrondes een wildcard gewonnen? Dan mag je ook meedoen aan een halve finale! Deelnemers mogen zich meerdere keren kwalificeren voor de halve finales. In het reglement zie je precies op welke plaats je moet eindigen om je te kwalificeren!

Schrijf je hier direct in!

Winnaar Twenterand vorige editie: