Grote streektaalavond met Jan Riesewijk en muziekgroep Algerak

Geplaatst op

VROOMSHOOP – Stichting Levend Vroomshoop organiseert weer een dialectavond. Niemand minder dan Jan Riesewijk zal enkele conferences verzorgen. Hij heeft, met zijn droge humor, altijd de lachers op zijn hand. Dus dat wordt genieten!

Zang en muziek worden verzorgd door ALGERAK. Ook al geen onbekenden. Ze trekken met hun prachtige liederen volle zalen her en der in de regio.

Thea Kroese zal vanuit een verrassende invalshoek de programmaonderdelen verbinden. Zo zult u ontdekken dat wanneer iemand onder de pannen is dat niets heeft te maken met kookpannen en dat bij grote hitte er echt geen mussen van het dak vallen.

U kunt erbij zijn. Mis het niet!

We raden u aan om zo spoedig mogelijk te reserveren via klaas@dragtmail.nl. Vol is vol!

Meer informatie vindt u hier.