Medewerker Financiële Administratie

Voor onze leuke organisatie zijn wij op zoek naar een medewerker financiële administratie voor 8 uur per week. Ben jij thuis in financiële administraties, hou je van aanpakken en vind je het leuk om in een klein team te werken? Dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat die ons team komt versterken.

FUNCTIE | MEDEWERKER FINANCIËLE ADMINISTRATIE
Het Punt bestaat uit twee stichtingen en voor deze twee stichtingen verzorg je de financiële administratie. Je voert inhoudelijke werkzaamheden uit die nodig zijn voor de maandafsluitingen en verzorgt de betalingen. Ook ben je betrokken bij de personeelsadministratie.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Debiteuren- en crediteurenbeheer
  • Kas- en bankadministratie
  • Inboeken inkoopfacturen
  • Facturatie
  • Verwerking salarisadministratie
  • Diverse taken m.b.t. de algehele financiële administratie

FUNCTIEPROFIEL
Je hebt minimaal een MBO+ opleiding in een economische of bedrijfskundige richting gevolgd. Bij voorkeur heb je een aantal jaren relevante werkervaring opgedaan en bovenstaande werkzaamheden zelfstandig uitgevoerd. Kennis van Exact online is een grote pré. Je sterke punten zijn zelfstandig, accuraat, proactief en samenwerken. Daarnaast heb je een enthousiaste en leergierige mentaliteit en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent iemand die makkelijk aanspreekbaar is en die verantwoordelijkheid neemt bij het uitvoeren van je werkzaamheden.

ORGANISATIE | HET PUNT
Het Punt is een gastvrije ontmoetingsplek in Vroomshoop (Gemeente Twenterand) waarin onder andere een sporthal, bibliotheek, vergaderruimten, Grand Café en een theater zijn gevestigd.

Deze multifunctionele accommodatie, waarbinnen een zeer diverse groep mensen actief is, faciliteert en organiseert diverse activiteiten waaronder (sport) trainingen, bijeenkomsten, voorstellingen, vergaderingen en concerten.

AANBOD | HET PUNT BIEDT
Werken bij Het Punt betekent werken in een collegiale, sociale en informele omgeving met enthousiaste en betrokken collega’s.

Ben je geïnteresseerd in bovengenoemde functie, dan vragen wij je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 12 mei aanstaande, te reageren door je motivatiebrief en cv te mailen naar m.lusseveld@welkombijhetpunt.nl. Voor inhoudelijke vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met Raymond Peddemors (directeur), telefoonnummer 0546 – 705050 / r.peddemors@welkombijhetpunt.nl.