World Servants Jam

6 april 2019 (20:00)

In 2019 gaan 7 jongeren uit Vroomshoop een steentje bijdragen in Zambia. Zij hebben er ontzettend veel zin in. Helpt u hen een beetje op weg?

Actiegroep Vroomshoop bouwt met World Servants aan verandering. World Servants wil mensen enthousiast maken om iets voor een ander te betekenen. Jaarlijks werken zo’n 800 vrijwilligers mee in een ontwikkelingsproject van partnerorganisaties in ontwikkelingslanden. Ze bouwen in Afrika, Azië of Latijns-Amerika mee aan bijvoorbeeld een school of een kliniek. Daardoor verandert niet alleen het leven van de mensen daar, maar ook de jongeren zelf veranderen. Dat noemt World Servants bouwen aan verandering.

Een van de acties is de World Servants Jam. Ongeveer 40 Vroomshoopse muzikanten komen op 6 april in Het Punt bij elkaar en zorgen in diverse samenstellingen voor een avondvullend programma! Tijdens deze avond zullen de muzikanten diverse muziekstijlen ten gehoren gaan brengen waaronder classic rock en blues. De muzikanten weten wel welke nummers ze gaan spelen maar nog niet met wie ze die gaan spelen. Dit zal allicht voor unieke situaties gaan zorgen.

Entree voor deze unieke en bijzondere avond bedraagt € 7,50 per persoon en kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar.