Toneelavond Oranjevereniging Vroomshoop met ‘Dan jodel je niet meer’ door Toneelvereniging Elck wat Wills

30 november 2018 (20:00)

Oranjevereniging Vroomshoop haalt voor het tweede jaar op rij de toneelvereniging Elck wat Wills uit Hoogenweg naar Het Punt. De toneelvereniging speelt de klucht ‘Dan jodel je niet meer’ van Otto Schwartz en Georg Lengbach. Deze komische voorstelling is op vrijdag 30 november om 20.00 uur in het theater van Activiteitencentrum Het Punt. Er is een voorverkoopavond op woensdag 31 oktober om 19.00 uur in Het Punt. De kaarten zijn ook te koop bij Oranjevereniging Vroomshoop.

De voorstelling ‘Dan jodel je niet meer’ is een klucht in drie bedrijven. Het komische theaterstuk gaat over Gerda van Tol die verschillende dingen verzwijgt voor haar oom en tante, waaronder haar huwelijk met Theo Schippers. Haar oom en tante hebben een aangenomen zoon en die moet eigenlijk met Gerda trouwen. Dat kan niet meer, want Gerda en Theo hebben ook al een kindje. Gelukkig kan Henk, een kameraad van Theo, wel helpen. Jammer genoeg maakt die het alleen maar erger…

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop tijdens de voorverkoopavond op woensdag 31 oktober om 19.00 uur in Het Punt en bij bestuursleden Lute Gombert (Bosweg 3) en Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16) van Oranjevereniging Vroomshoop. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 7,50 euro per kaart, niet-leden 10 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang en een hapje in de pauze. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.