Theatercollege Ron Jans en Gert Jakobs in Het Punt!

30 november 2016 (20:00) € 15,00

Ron Jans versus Gert Jakobs. Ofwel: voetbal versus wielrennen. Theater Het Punt is op 30 november het decor van een inspirerend theatercollege, met in de hoofdrollen de trainer van PEC Zwolle en de ex-topwielrenner uit Drenthe. Aan de hand van presentator Eddy van der Ley geven Jans en Jakobs een onthullend kijkje achter de schermen van de fascinerend voetbal- én wielerwereld. Zij vertellen honderduit over de pieken en dalen in hun leven, vaak verpakt in smakelijke anekdotes en leerzame verhalen. In het interactieve programma krijgt het publiek uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen.

‘Mensenmens’ Ron Jans, bij de jeugd ook wel bekend van het ‘Jansje dansje’, is een ex-topvoetballer en een succesvol trainer. Hij brak als oefenmeester door bij FC Groningen, werkte bij SC Heerenveen, Standard Luik en is nu voor het derde seizoen actief bij PEC Zwolle. Met de club uit zijn geboortestad pakte hij in 2014 de beker en haalde hij Europees voetbal.

Gert Jakobs is ex-topwielrenner en thans wieleranalist en motivatiecoach. Nam als meesterknecht in de PDM-ploeg vijf keer deel aan de Tour de France en haalde vier keer Parijs. Was als tempobeul van grote waarde voor sprinter Jean-Paul van Poppel en klassementsrenner Erik Breukink. Raakte na zijn loopbaan alles kwijt, maar toonde mentale veerkracht, richtte zich op en groeide uit tot vaste tafelgast bij RTL 7-programma Tour de Jour. Gaf in 2012 zijn biografie Meesterknecht uit.

Wilt u deze avond niet missen? Klik dan HIER voor kaarten

Gert-Jakobs-Presentaties1ronjans