Elke week! Tai Chi

31 oktober 2018 (09:00) € 6,00

Tai Chi-school Marion geeft elke woensdag Tai Chi in Het Punt! Tussen 09:00 en 11:00 uur kun je Tai Chi beoefenen. Blijf gezond door bewegen met de eeuwenoude Chinese bewegingsvorm Tai Chi!

Wat is Tai Chi?
Tai Chi zijn rustige oude Chinese bewegingen, het is een waardevolle bewegingsactiviteit, die zorgen voor rust en helpen om de dagelijkse gedachtestromen even te doorbreken.

Tai Chi combineert langzame, vloeiende oefeningen, met ademhaling en concentratie om de energie beter te laten stromen. Tai Chi is geschikt voor iedereen. De ritmische bewegingen zijn heilzaam voor je hele lichaam, het bevordert de stofwisseling en het functioneren van de organen. Met Tai Chi wordt het hele lichaam getraind: de spieren worden soepeler en sterker, de algehele conditie wordt verbeterd waardoor allerlei klachten kunnen verminderen, je komt meer in balans.  De kans op blessures is bij Tai Chi niet erg groot.

Bij het beoefenen van Tai Chi kun je het beste comfortabele kleren dragen die niet knellen en bij voorkeur platte schoenen.

Kosten: € 6,00 per les (kom je niet dan betaal je niet, geen contracten).

Meer informatie over de lessen van Marion: www.taichi-school-marion.nl.