Sundays’ Classic met saxofoonkwartet “Samoen”

10 december 2017 (15:00) € 12,50

Op zondagmiddag 10 december aanstaande zal er weer een Sundays’ plaatsvinden in Het Punt.

Dit muzikale feestje zal om 15.00 uur beginnen en plaatsvinden in het Grand Café van Het Punt. Een leuk uitje voor de zondagmiddag. Heerlijk relaxen en bijkletsen en ondertussen genieten van leuke muziek van de Samoen Saxofoonkwartet. Daarnaast zal u ook nog verrast worden door een muzikale Twenterandse verrassing.

Biografie “Samoen”: Het Samoen Saxofoon Kwartet, bestaande uit Kimmy Reef (sopraansax), Marjan Maat (tenorsax), Wilbert Sleumer (altsax) en Esli Vogel (baritonsax), is opgericht in september 2009. ‘Samoen’ is de naam van een warme luchtstroom die in het westelijk gedeelte van Azië, vooral in Arabië en langs de kust van de Perzische Golf waait. Hij voert veel woestijnzand mee, dat de hemel rood of geel kleurt. Gewoonlijk blijft hij twee of drie dagen waaien.

De warme lucht die deze Samoen luchtstroom mee voert heeft betrekking op het kwartet; immers blazen de saxofonisten ook warme lucht door hun instrumenten voor het produceren van geluid. Kimmy Reef zal tijdens Sundays’ Classic niet meespelen, aangezien zij rond die tijd is uitgerekend. Voor haar wordt een invaller “ingevlogen”.

De kaarten kosten € 12,50 per stuk en dit is inclusief een kopje koffie of thee. Het is mogelijk om u voor deze middag aan te melden. Mail daarvoor naar info@welkombijhetpunt.nl of bel met 0546-705050. Wilt u online reserveren klik dan HIER