Riesewijk & Co – 100 % streekhumor

19 november 2016 (20:00) € 17,50

Riesewijk & Co komt met de voorstelling 100 % streekhumor naar Theater Het Punt!

Jan Riesewijk, de veelzijdige acteur Mans uit “Van Jonge Leu en Oale Groond” en hoofdrolspeler in de eerste reeks van de theatervoorstelling Ode aan de Wierdense Revue staat dit theaterseizoen met een hele nieuwe show vol met streekhumor op de planken. Samen met een bont gezelschap van humoristen uit Overijssel en de Achterhoek zal Riesewijk zorgen dat u een avond kunt genieten van echte onvervalste streekhumor.

Als “Schoolmeester van de lach” stapt u met Jan Riesewijk in de carrousel van veelzijdige humor. Zo neemt Mathilde u o.a. mee in de rol van gastvrouw tijdens het BBQen met vrienden. Paul zal op hilarische wijze de rol van de Edelachtbare Rechter vertolken en Joost en Martijn kruipen in de huid van twee pubers en laten u genieten van hun belevenissen op de lagere school. Scènes die stuk voor stuk op uw lachspieren werken. Als Riesewijk zich zelf ook nog eens in een verrassende creatie steekt is een avond vol humor compleet, kortom 100% Streekhumor met Riesewijk & Co.

Voor het reserveren van uw kaarten KLIK HIER

Liever per e-mail of telefoon reserveren? Bel met 0546-705050 of mail naar reservering@welkombijhetpunt.nl

Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk 10 dagen van te voren te worden betaald en afgehaald. Indien u niet in de gelegenheid bent uw kaarten af te komen halen, gelieve dit zo spoedig mogelijk aan ons doorgeven.

Wij zullen u een factuur sturen en nadat wij de betaling hebben ontvangen zullen de kaarten naar u worden gestuurd.

Voor deze werkwijze berekenen wij € 1,50 per kaart aan administratiekosten. Wilt u dat de kaarten aangetekend naar u verstuurd worden, dan worden deze kosten (€ 8,-) aan u doorberekend.

Riesewijk_Co