Open Nederlands Kampioenschap Poker

7 mei 2016 (19:00) € 12,50

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker is het grootste en leukste pokerkampioenschap van Nederland, waar elke pokerliefhebber aan mee kan doen. De organisatie heeft de missie om een laagdrempelig pokerkampioenschap aan alle recreatieve pokeraars in Nederland aan te bieden. Hiermee wordt ingespeeld op de behoefte van recreatieve pokeraars om in georganiseerd verband mee te doen aan een  echt legaal pokerkampioenschap. Ook mensen die net zijn begonnen met pokeren kunnen meedoen aan het ONK Poker.

Met 5.000 deelnemers in 2015 (toen nog het Nederlands Amateur Kampioenschap Poker) is dit het grootste pokerkampioenschap van Nederland. In 2016 worden er meer dan 8.000 deelnemers verwacht. Voorrondes vinden plaats in allerlei horeca gelegenheden. Gezelligheid en spelplezier staan bij het Open Nederlands Kampioenschap Poker centraal.

Het kampioenschap bestaat uit meer dan 100 voorrondes verspreid door heel Nederland. Van elke voorronde kwalificeert de winnaar zich direct voor de landelijke finale. Daarnaast kwalificeert de beste 5% zich voor de halve finales. Tijdens de halve finales zijn nog tenminste 50 tickets voor de landelijke finale te winnen. Tijdens de landelijke finale gaan 200 pokeraars het tegen elkaar opnemen om de winnaar van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2016 te worden.

Een van de zal op 7 mei aanstaande plaatsvinden in Het Punt te Vroomshoop.

De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per persoon.

Wilt u aan de voorronde deelnemen? KLIK HIER om aan te melden (u komt op de website www.onkpoker.nl waar u rechtstreeks kunt aanmelden)